Projecten van cursisten

Onze cursisten maken de wereld mooier. Ontdek de projecten die onze cursisten opzetten en hoe PUUR Permacultuur ze daarbij geïnspireerd heeft.

De wereld van vandaag vraagt om projecten die de wereld van morgen mooier en veerkrachtiger maken. Onze cursisten werken met passie aan tal van prachtige projecten en bedrijven die we graag onder de aandacht brengen. 

Bekijk de grote diversiteit aan projecten en bedrijven. Laat je inspireren en wie weet ontdek je een project bij jou in de buurt waar je bij aan kunt haken of waar je een bezoekje kunt brengen. 

projecten van cursisten

"De cursussen van PUUR Permacultuur zetten je aan tot actie."

voedselbos excursiedag

Wil je ook aan de slag met een project?

Bekijk ons cursusaanbod en treed in de voetsporen van de mensen die jou voorgingen.

De impact die onze cursisten maken.

In de trainingen van PUUR Permacultuur ervaar je de vonk om aan de slag te gaan, het vertrouwen om te kunnen starten en de verbinding met een krachtig netwerk aan gelijkgestemden en inspirerende doeners, waardoor je voelt het niet alleen te hoeven doen.

Op deze pagina krijg je een kijkje in de impact die onze cursisten maken door de projecten die ze doen. We zijn super trots op ze en zetten ze graag in het zonnetje! 

Elke pagina bevat een link naar het project of bedrijf, zodat je lekker rond kunt neuzen en mooie ontdekkingen kunt doen. 

Veel plezier!

Bekijk de projecten en bedrijven van onze cursisten.
Sinds kort brengen we die hieronder in beeld.