Permacultuur festival

Het Green Dream festival was een groot succes.

Beleef hier nog even de sfeer impressies, volledige lezingen, foto's en de podcast. Waardevolle info en prachtige herinneringen

"Het Green Dream Festival... een magisch weekend!"

Sjonge jonge… Wat was het genieten! Het gevoel van verbondenheid dat meteen bij binnenkomst voelbaar was. Daarbij een enorm sterk programma aan workshops en lezingen uit de créme de la créme van de Permacultuur wereld. 

Tel daarbij op een superdikke party waarbij iedereen met (blote) voetjes (letterlijk) van de vloer ging. En laten we de heerlijke maaltijden, gezellige bar en fijne kampvuurtjes tot diep in de nacht niet vergeten. 

Al met al een magisch weekend waarin heel veel groene dromen konden ontstaan en vorm kregen. Een festival om het leven te vieren en de wereld van morgen opnieuw vorm te geven. 

Green Dream festival Circle

Even terugblikken met deze 3 aftermovies

En een paar foto's bekijken

Of de podcast beluisteren

Een special edition van de voedselboscast die op het Green Dream festival is opgenomen. Frank Gorter ging in gesprek met drie oprichters… Wouter Veer van Lenteland boerderijen, Geert van de Veer van Herenboeren en Martijn Ballemans van het Green Dream Festival.

Beluister het interview van zo’n 50 minuten op spotify of op je favoriete podcast App. 

Lezingen op het Green Dream Festival terugkijken met Permades

Styn Swinkels van Permades maakte opnamen van een aantal lezingen op het festival. Dankjewel daarvoor Styn, want het zijn zeer inspirerende en interessante lezingen die het waard zijn om terug te kijken.  Wil je meer lezingen zien die Styn op andere evenementen heeft opgenomen? Bekijk dan zijn youtube kanaal

Decade of action met Mark Aink

Een begenadigd spreker vol passie en gedrevenheid. We zijn blij en trots dat we Mark Aink mochten verwelkomen met zijn lezing over zijn werk binnen de Decade of Action en We Are the Regeneration. Geniet ervan!

Eat more trees met Louis de Jaeger

Onze Vlaamse kartrekker op het gebied van voedselbossen was ook van de partij. Louis de Jaeger gaf, zoals we van hem gewend zijn een bevlogen lezing vol interessante weetjes en praktische tips. Dankjewel Louis van het Food Forest Institute.

De kracht van biodiversiteit met Marc Siepman

Natuurlijk mag Marc Siepman op het Green Dream Festival niet ontbreken. Al ruim tien jaar intensief bezig met het geven van lezingen over met name bodem en biodiversiteit. Een pionier van het eerste uur die ons meeneemt in de kracht van biodiversiteit. Laat je lekker verwonderen. 

Boer in Natuur met Wilco de Zeeuw

Een toekomstboer in hart & nieren. Wilco de Zeeuw van Boer in Natuur neemt ons in zijn lezing mee in de experimenten die hij doet. Zijn visie op het nieuwe boeren i.c.m. zijn ervaringen uit de praktijk maken hem een belangrijke pionier die zijn groene dromen weet te leven. 

En interviews met verschillende workshopgevers

Cameraman Zhen Ming van Babypro Art Studio maakte verschillende interviews. De eerste daarvan is alvast te zien en er volgen er meer. 

En een korte terugblik op het programma.

Donaties en sponsoring voor het festival zijn welkom.

Draag je het festival een warm hart toe en ben je in de gelegenheid om een financieel steentje bij te dragen? Jouw hulp is van harte welkom. Neem contact op met Martijn via om een donatie te doen of afspraken te maken omtrent sponsoring. Als je ons kunt helpen op het gebied van fondsenwerving horen we het ook graag. Dankjewel!

buitencampus permacultuur festival