Voedselbos online Q&A sessies

Doe mee met de Q&A sessies en krijg antwoord op jouw voedselbos vragen.

Wil je met een voedselbos beginnen, maar weet je niet hoe? Heb je een voedselbos en loop je rond met vragen over het beheer? Ben je benieuwd naar welke planten je kunt zetten of hoe je ze moet aanplanten? Dat… en zoveel meer vragen worden beantwoord op de online voedselbos Q&A sessies.

Daarnaast ontmoet je mensen met soortgelijke plannen en dromen als jij en kun je gemakkelijk met elkaar in contact komen via de online community van PUUR Permacultuur. 

voedselbos Q&A

Wanneer je met voedselbossen aan de slag gaat komen er gewoon tal van vragen op. Dat is logisch, want het is een jonge beweging, waarin nog veel te ontdekken valt.

voedselbos vraag en antwoord

Hoe werkt het?

Elke paar maanden is er een online vraag en antwoord sessie waarin Martijn Ballemans antwoord geeft op jouw voedselbos vragen. Twee weken voor aanvang van de Q&A sessie ontvang je een mail en kun je jouw vragen doorgeven. De vragen van de deelnemers worden verzameld en tijdens de Live online sessie door Martijn beantwoord. De sessies worden opgenomen, waarna je ze op je gemakje terug kunt kijken. 

Ook zie je alle vragen terug in de online leeromgeving waarin je per thema naar gestelde vragen kunt zoeken. Hierin vind je ook de vragen en antwoorden van voorgaande Q&A sessies, je kunt dus meteen na inschrijving aan de slag in de online leeromgeving!

Je krijgt een vol jaar toegang tot deze online leeromgeving met ruim 6 uur videomateriaal waarin meer dan 75 vragen beantwoord worden.

voedselbos Q&A

Wat kost het?

Een jaar lang toegang tot de leeromgeving waarin je alle vragen op je gemakje kunt terugkijken zo vaak als je wilt. Daarbij kun je ook nog eens meedoen met de eerst volgende Live online Q&A sessie, waarvoor je jouw vragen in kunt sturen. De investering die je hiervoor doet is tijdelijk slechts 45 euro i.p.v. 95 euro. 

 Zo komt jouw voedselbos tot leven!

Bekijk de sessies terug, zo vaak als je wilt!

Na elke voedselbos Q&A sessie ontvang je een terugkijk link en worden alle vragen en antwoorden toegevoegd aan de online leeromgeving. Zo kun je alle vragen en antwoorden nogmaals rustig kunt bekijken. Ook als je een Live sessie mist worden jouw vragen dus gewoon beantwoord. De online leeromgeving bied nu al ruim 6 uur aan videomateriaal + tal van relevante links en documenten. Je vind er nu al ruim 75 vragen en antwoorden. En dat worden er steeds meer!

Hoe ziet die online leeromgeving er precies uit? Dat zie je in deze video!

Ontmoet mensen met dezelfde dromen en plannen.

PUUR Permacultuur heeft een eigen community voor alle cursisten en oud-cursisten. Hier vind je bijvoorbeeld inspirerende boeken, films en linkjes, maar kun je elkaar ook uitnodigen om te komen helpen op elkaars projecten. 

Een mooie meerwaarde die je er gratis bijkrijgt wanneer je meedoet met de voedselbos Q&A.

Ideale toevoeging op de online voedselbos cursus

Loop je rond met voedselbos plannen of ben je al begonnen? Dan is de online voedselbos cursus een aanrader om te volgen. In deze uitgebreide basiscursus leer je de in’s en out’s van wat een voedselbos is, hoe je het aan kunt pakken, welke fouten je niet meer hoeft te maken, wat je van een voedselbos kunt verwachten en nog veel meer. Het is dé ideale cursus die je helpt om te starten en jouw voedselbos beter te begrijpen. 

In combinatie met deze online Q&A sessies heb je samen met de online voedselbos cursus een totaalplaatje in handen. Boordevol informatie en professioneel advies!

De volgende Live online sessie start op 14 mei om 19:30 en eindigt om 21:30.

Je krijgt direct na aanmelding toegang tot de online leeromgeving, waar je alle vragen en antwoorden een jaar lang terug kunt kijken. Je vindt daar alvast ruim 75 vragen en antwoorden van voorgaande sessies!

Nee, de q&a sessies zijn bedoeld voor iedereen met vragen over een voedselbos. Deze q&a echter wel een mooie aansluiting op de online voedselbos cursus en de ontwerpcursus voedselbos en eetbare tuin.

Voorkennis is niet verplicht, de vragen worden vanuit een nulpunt beantwoord en duidelijk uitgelegd.

Alle vragen tijdens de q&a sessies worden opgenomen en in de online leer omgeving gezet. Hier staan ze gecategoriseerd in verschillende onderwerpen.

Zo kun je naar wens elke vraag terugkijken die betrekking heeft tot jouw project.

Iedereen die zich inschrijft bij een cursus van Puur Permacultuur krijgt toegang tot de online community.

Yes, alle vragen zullen beantwoord worden in de voedselbos q&a sessies.

Je blijft toegang houden tot de online leeromgeving van de voedselbos q&a sessies. Je kunt dus blijven terugkijken.

Het gebruik van onze community is volgens ons huisreglement.