Paradijstuin Stijn & Chantal

Een eetbare tuin die paradijselijk mooi is.

Stijn en Chantal hebben de wens om hun tuin van bijna 1000 m2 om te vormen naar een eetbare oase. Een paradijstuin waar je je kunt verwonderen door al het leven dat je tegenkomt, wanneer je op avontuur gaat en de verschillende hoekjes van de tuin ontdekt. Een tuin waar je tot rust kunt komen, waar je je thuisvoelt en waar je van kunt eten. 

De paradijstuin voldoet aan de praktische wensen van Stijn en Chantal, zodat de tuin prettig in gebruik is. Een groot deel van de planten is eetbaar, variërend van fruit, noten, blad en bloem van bomen en struiken, alsook groenten en kruiden. Daarnaast is de tuin zo ingericht dat er een grote diversiteit aan vogels, insecten, amfibieën en kleine zoogdieren wordt uitgenodigd om er te nestelen of te komen eten. 

Stijn en Chantal gaan de tuin voor een groot deel zelf aanleggen. Daarom is het ontwerp voorzien van een stappenplan voor de aanleg en een materialen lijst. De aanplant wordt verzorgd door PUUR Permacultuur, waarbij vrienden en familie van Stijn en Chantal komen helpen om die klus in twee dagen te klaren. Zo wordt in één seizoen de hele tuin gerealiseerd.

Het gebruik van onze community is volgens ons huisreglement.

Wat zeggen onze cursisten over ons?

Benieuwd naar wat de cursussen je te bieden hebben?
Swipe hieronder om de ervaringen van onze cursisten te lezen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van ons nieuws en cursussen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Shopping cart
Your cart is empty
Let's start shopping!
Start shopping
0