Permacultuur cursus

Verrijk je leven met een Permacultuur cursus

Een Permacultuur cursus geeft je de inzichten, kennis en praktische handvatten om de wereld van morgen opnieuw vorm te geven.

 

 Permacultuur is een Holistische manier van denken en handelen, gericht op meebewegen met de natuur. Het is een ontwerpmethode die gericht is op zorg dragen voor de aarde, zorg dragen voor elkaar en eerlijk delen

 

Je kunt een Permacultuur cursus zien als een reis. Een reis waarop je nieuwe inzichten krijgt, nieuwe kennis opdoet en inspirerende mensen ontmoet. Ga je mee?

Een Permacultuur cursus op maat naar jouw behoeften.

PUUR Permacultuur verzorgt verschillende cursussen die elk een eigen focus hebben. De Permacultuur opleiding is de meest uitgebreide kennismaking met Permacultuur. In deze cursus maak je kennis met de grondgedachtes, principes, toepassingen en de technieken binnen de Permacultuur. Daarnaast ontwikkel je een zienswijze en praktische skills, die je in staat stellen je leefomgeving en je ideeën op een praktische, duurzame manier vorm te geven. 

In de tweedaagse Permacultuur moestuincursus leer je wat je nodig hebt om je eigen moestuin te starten en je bestaande moestuin om te vormen naar een Perma tuin.

De ontwerp cursus voedselbos en eetbare tuin is er helemaal op gericht dat je jouw eigen project vorm geeft. We nemen je mee in het ontwerp proces en begeleiden je van A tot Z.  

En dan hebben we nog de online voedselbos cursus. In deze professioneel opgezette, zeer complete basiscursus leg je de basis om met voedselbossen aan de slag te gaan. Je hebt een vol jaar toegang tot het lesmateriaal en onze Permacultuur community

 

Het gebruik van onze community is volgens ons huisreglement.

Wat zeggen onze cursisten over ons?

Benieuwd naar wat de cursussen je te bieden hebben?
Swipe hieronder om de ervaringen van onze cursisten te lezen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van ons nieuws en cursussen? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Shopping cart
Your cart is empty
Let's start shopping!
Start shopping
0